Varga Balázs

Varga Balázs  

Értékelés:
Telefonszám: +36-70-3833321
Kapcsolat: Az üzenetküldéshez be kell jelentkezned!
Tárgyak: Adatbázis-kezelés, Informatika, Matematika, Programozás, Középiskolai matematika
Ahol tanít: Budapest, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, XIII. kerület, Online
Házhoz megy? nem
Óradíj: 7 000 Ft / 90 perc
Honlap: http://matematika-korrepetalas.hu

Matematika vagy programozás tanárt keres gyermekének?

Gyermeke könnyen és gyorsan megértheti a matekot, programozást, behozhatja a lemaradását! Sikeresen pótvizsgázhat, felvételizhet vagy javíthat jegyén.

Bővebb információ

12 éve tanítok matematikát és segítek felkészülni érettségire, pótvizsgára, vagy akár dolgozatra. Tanítványaim több mint 96 százalékánál értük el a kívánt eredményt.

Nem csak egy átlagos matematika korrepetálásról van szó.  Speciális módszerrel dolgozom, ahol amatematika oktatáson keresztül mutatom meg a tanítványaimnak a bennük rejlő, eddig fel nem fedezett vagy elfeledett képességeiket

“Ádám soha nem szerette a matekot, mindig nehézségei voltak vele. Amióta ide jár tanulni, sokat fejlődött. Sokkal magabiztosabb, már nem tiltakozik a matek ellen. Az első ötösöket nagy örömmel hozta haza.” – Bodrácskáné Mariann -

matematika szintenként épül fel, mint egy épület. Először az alapok, falak, majd a tető. Nagyon fontosak az alapok. Sokszor a diákok azért nem tudják a matekot, mert egy korábbi anyagrésznél lemaradtak, így az aktuális tananyagot már eleve nem értik. Nehéz területet számolni, ha valaki nem tudja a szorzótáblát, bonyolultnak tűnhet a geometria, amíg nem tudjuk a síkidomok tulajdonságait vagy egyszerűen azt, hogy mi az a paralelogramma. Ezért matematika korrepetálásaim során először felmérem tanítványaim tudását, rendbe tesszük az alapokat és csak utána építkezünk. Ekkor szoktak tanítványaim ráébredni, hogy a matek milyen egyszerű. Sok esetben ezek után már nem sokáig van szükség a munkámra, megy a matek magától.

A hiányzó matematikai alapok pótlásán kívül segítek megtalálni, leleplezni és megváltoztatni a hibás vagy korlátozó hitrendszereiket. Helyreállítani a csökkent önbizalmat, érdeklődést, motivációt.

Tanítványaim 9-12. osztályosak, fiúk, lányok vegyesen. Élvezik az órákat, általában néhány hónap alatt látványos változást tapasztalnak életükben. Gyakran nem csak a matek terén érnek el jobb eredményeket, hanem egyéb tárgyakban is. Javul a kapcsolatuk tanáraikkal, szüleikkel, osztálytársaikkal.

Tanítványaim szülei elmondták, hogy amellett, hogy gyermekük önállóbb, szorgalmasabb a tanulásban, céltudatosabb és magabiztosabb az életben, őszintébb és nyíltabb lett velük szülőkkel.

További információért és időpont egyeztetésért kérem hívjon az alábbi telefonszámon: 0670 383 3321

Varga Balázs
matematika tanár